Thuis verdienen met webcam modellenwerk

Thuiswerken als webcammodel geeft je veel vrijheid en uitstekende verdienmogelijkheden!

Wil je beginnen als webcammodel? Dan heb je een aantal spullen nodig. Sommige dingen zijn logisch, andere daar kan zelf voor kiezen om te gebruiken tijdens je webcamshows. Wij leggen uit wat je zoal nodig hebt.

Wat voor spullen heb je nodig voor webcam modellenwerk?

Als webcammodel maak je gebruik van een online chatplatform bij Islive, Xmodels, LiveJasmin (of alle 3!). Het chatplatform is eigenlijk je modellen profielpagina waarop je kunt inloggen om live te gaan met bezoekers. Het webadres ontvang je nadat je hebt aangemeld als webcammodel. Technisch is dus alles geregeld – je hebt natuurlijk wel een internetverbinding nodig. Daarnaast heb je een computer of laptop nodig en een goede kwaliteit webcam met geluid. Kies juist voor een goede webcam zodat klanten een goed beeld en geluid krijgen tijdens het webcamchatten. Ze betalen om alles goed te kunnen zien. Dit zijn een paar van de eerste zaken die je helemaal in orde moet hebben als webcammodel.

wat heb je nodig voor camwerk
Wat heb je qua spullen nodig voor webcammen thuiswerk? PC, Internet, Webcam en jezelf!

Wat betreft kennis en ervaring hoef je geen computer expert en ook geen ervaring te hebben met webcammen. Het chatplatform waar je op inlogd is meestal heel eenvoudig opgezet zodat alle modellen die kunnen gebruiken. Het chatten en cammen wordt als simpel ervaren. Mocht je onverhoopt toch hulp nodig hebben dan kun je die altijd stellen via de website. Het technisch support team staat altijd bij voor alle technische problemen.

Naast de meest voor de hand liggende spullen zijn er wat andere items die je kunnen helpen tijdens je chatsessies en webcamshows. Denk eens aan het aanschaffen van de volgende dingen om er een speterende camshow van de maken:

  • Spannende kleding (kies een stijl, bijvoorbeel ‘zakenvrouw’ of ‘sportleraares’
  • Sexy lingerie outfits; koop een paar verschillende smaken
  • Geile sekspeeltjes om te gebruiken tijdens een show
  • Een partner… ga cammen met een vriend of vriendin. Koppels doen het meestal beter dan modellen alleen
  • Een lach, vrolijkheid en humor; deze zijn gratis en geven je show positiviteit!

Trefwoorden: webcammer worden, webcamspullen, webcam werk benodigdheden, wat heb je nodig om te cammen, webcammenwerk, webcam sex werk, webcamgirl worden, erotisch thuiswerk, sex werk, webcammodel worden, islive webcam modellen, webcammodel worden, camgirl worden, verdien met cammen, spulletjes voor webcammen