Thuis verdienen met webcam modellenwerk

Thuiswerken als webcammodel geeft je veel vrijheid en uitstekende verdienmogelijkheden!

Je hebt er vast wel eens van gehoord. Webcammen werk is erg populair aan het worden. Vroeger was het echt taboe, maar nu is het werken als webcamgirl heel normaal. Het is werk in de erotische vermaak industrie. Het werk als webcammodel kan door iedereen (18+) gedaan worden. Het is geen moeilijk thuiswerk waarbij je ervaring en diploma’s nodig hebt. Zonder enige ervaring kan je aan de slag als webcammodel. Webcammen is ook niet alleen geschikt voor jonge slanke blonde dames die er uitzien als model – juist ‘the girl next door’ doet het erg goed voor de webcam.

Er is grote mate interesse in webcammodel werk. Veel mensen schrikken snel af van werk op dit gebied zonder verder te lezen hoe het webcammen werk nou echt is. Hier proberen we een kort overzicht van de belangrijkste punten voor webcam model werk te beschrijven.

Wat voor mensen zijn geschikt voor webcamwerk?

Webcammen is niet geschikt voor iedereen. Wat voor type mensen doen het juist heel goed als webcammodel?
– Geen probleem hebben met naakt of in lingerie voor een webcam te zitten
– Geen probleem hebben met erotische gesprekken voeren

Hoe gaat webcammen in zijn werk?

Op deze pagina leggen wij stap voor stap uit hoe model wordt en hoe je werk als model er uit ziet. Het aanmelden is eenvoudig en het werk is makkelijk om te doen. Iedereen met een beetje fantasie kan het doen.

De stappen in het kort uitgelegd:

  • Je meld je hier aan als webcammodel
  • Na het inschrijven ontvang je een bevestiging
  • Versturen van benodigde documentatie
  • Na deze stap ontvang je de inlogcodes voor jou profiel pagina
  • Je vult je profiel pagina met wat over jezelf, foto’s en filmpjes
  • Klanten kunnen vanaf dit moment bij jou inloggen om te webcammen en chatten
  • Klanten betalen per minuut voor erotisch webcam contact

Inschrijven voor webcammodel werk

Via deze website kan je aanmelden als webcammodel. Het inschrijven doe je via een kort formulier. Het inschrijven is geheel gratis en zonder verplichtingen. Je kan ten alle tijden kiezen om te stoppen met werken als model. Na het insturen van het formulier krijg je een bevestiging van isLive Thuisverdienen. Het bevestigingsmail die je krijgt legt uit hoe je verder kan met je modellen profiel pagina. De profiel pagina is de eerste details die (potentiele) klanten op de webcamsites van jou zien.

De belangrijkste eerste stap: je eigen webcammodel profiel pagina

Als je de keuze hebt gemaakt om webcammodel te worden en je hebt aangemeld wil je zo snel mogelijk aan het werk achter webcam. Dat is vanzelfsprekend en hier is niets mis mee, alleen zijn er veel nieuwe webcammodellen die de belangrijkste eerste stap vergeten: het invullen van hun modellen profiel pagina. De meeste modellen laten hier een een standaard niet veel zeggende tekst staan. Jou webcam profiel is de pagina waarop klanten kiezen om met jou te gaan chatten. Veel klanten kijken vaak eerst even op jouw profiel om te kijken wie jij bent, hoe je er uit ziet en wat je allemaal doet. Het is dan ook aan te raden dat je even de tijd neemt om jouw webcam profiel volledig in te vullen, zorg er voor dat je aantrekkelijke teksten hebt samen met een aantal mooie foto’s en webcamfilpjes.

De spullen die je nodig hebt voor webcammen

Wanneer je besloten hebt om webcammodel werk te doen dan moet je denken aan de spullen die je nodig hebt als webcammodel om je werk te kunnen doen.

– In bezit zijn van een webcam, computer en internet verbinding.
De rest wordt allemaal verzorgd door het bedrijf waar je je aanmeld.

Aanmelden als webcam model
Bij de aanmelding is geen sollicitatie. Iedereen mag zich aanmelden en iedereen werkt voor zichzelf. Je hoeft geen vaste uren te draaien per week, je mag alles zelf beslissen.
– Je schrijft je in op de website van het webcam modellen bureau
– Je stuur een copy van jouw identiteits bewijs op via de e-mail of post. (ter controle of je 18 bent en va jouw gegevens)
– Wanneer alles is goed gekeurd kan je inloggen en gelijk beginnen met webcammen

De webcam model bureau’s
Nederlands bureau: Islive
Islive betaald jou 18 cent per bezoeker per minuut. Je moet er van uit gaan dat je meerdere bezoekers per minuut hebt waardoor het al snel op 30 a 40 euro per uur uit komt. Islive is nederlands talig, maar wordt ook gepromoot in het buitenland. Je kan dus ook in het engels chatten.

Engels bureau: LiveJasmin
LiveJasmin is een amerikaans bureau. Hier wordt je ook per bezoeker per minuut betaald. LIvejasmin is groter en heeft meer bezoekers dan Islive. Het is geheel in het engels, maar voor de verdiensten is het zeker de moeite waard om je hier aan te melden.

Wij raden aan bij beide bureau’s in te schrijven. Je kan dan tegelijk beide programma’s openen en dus ook dubbele inkomsten binnen halen.